Ceres Pharma NV

innovatie gericht op welzijn en gezondheid

We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen, gericht naar specialisten, huisartsen en apothekers. In onze zoektocht naar innoverende producten willen we een integere en betrouwbare partner zijn die doelgericht te werk gaat, onze vaste waarden in acht nemend.


Ontdek de FECOTEST®

Doorgedreven onderzoek

Een multidisciplinair team samengesteld uit artsen, apothekers en onze onderzoekers, ontwikkelt producten die het resultaat zijn van de jongste wetenschappelijke inzichten op vlak van nutritherapie en fytotherapie.

We zoeken daarbij constant en gedreven naar de meest innovatieve producten op de markt, waarbij de focus ligt op het leveren van een belangrijke bijdrage aan welzijn en gezondheid.

Strenge productieprocessen

Iedere stap in de ontwikkeling wordt aan de nodige procedures onderworpen teneinde fouten te vermijden en een betrouwbaar product af te leveren.

GMP of Good Manufacturing Practice is voor ons een diep verankerd en standaard streven zodat we producten afleveren die steeds veilig te gebruiken zijn.

Kwaliteitszorg

We hanteren de hoogst mogelijke normen. Klinische studies van onze producten leveren het bewijs van doeltreffendheid en therapeutische onschadelijkheid (geen bijwerkingen).

Onze ervaring in ontwikkeling en verkoop van medische hulpmiddelen en hoogtechnologische voedingssupplementen staat daarbij garant voor een eenduidig positief resultaat.

De naakte cijfers
van darmkanker in België

Een statistiek die we samen kunnen veranderen

00

nieuwe gevallen per dag

0

doden per dag

Help ons er iets aan te doen
gebruik de hashtag!
#knoopdoetleven

Leg een knoop in je wc-papier!
FECOTEST® kan veel ellende voorkomen.
Doe deze test op tijd.
Informeer familie en vrienden!

Meer weten

We steunen vzw Stop Darmkanker. Het credo van Dr. Luc Colemont 'kennis delen kan levens redden' brengt hij dagelijks in de praktijk door op diverse plaatsen lezingen te verzorgen.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!