Doorbreek het taboe

deel je kennis

Colorectale kanker is een ernstige ziekte die frequent voorkomt. Vroegtijdige opsporing is het middel bij uitstek om deze ziekte te bestrijden. De FECOTEST® kan veel ellende voorkomen voor jou en je naasten. Informeer je vrienden en familieleden, je kan hun leven redden.


Hoe onstaat dikke darm kanker

Poliepen zijn kleine zwellingen in de dikke darm. Ze zijn meestal goedaardig en geven geen klachten.

De evolutie van een poliep tot kanker is een zeer traag proces. Waarom ze kwaadaardig worden is niet geweten. Poliepen kunnen eenvoudig en pijnloos weggenomen worden tijdens een coloscopisch onderzoek (coloscopie). Hoe sneller dat gebeurt, hoe beter.

Laat je tijdig testen

Sommige zaken voelen gênant of lijken taboe. Die sla je liever over. Je hoeft een nuttig onderzoek niet uit te stellen uit schaamte of tijdsgebrek.

Doe nu de eenvoudige zelftest in het comfort van je eigen woning. Die kan je ongerustheid wegnemen of je op tijd waarschuwen als er iets mis gaat. Raadpleeg altijd zeker je arts indien het resultaat van de test afwijkend is.

Eenvoudig, betaalbaar en betrouwbaar

De test is heel eenvoudig en hygiënisch. Jong en oud kan er mee aan de slag. Bovendien is de FECOTEST® makkelijk te verkrijgen via je apotheker. Je betaalt slechts 19.95 euro.

De betrouwbaarheid van de test is hoog waardoor je, zeker bij herhaald gebruik, jezelf veel ellende kan besparen. Darmkanker op tijd detecteren is nu binnen handbereik.

Ontdek de FECOTEST® Informeer anderen

Wees een

ware held voor
je vrienden

#KnoopDoetLeven

Informeer familie, vrienden en kennissen, want kennis delen is levens redden.

Er sterven veel te veel mensen aan darmkanker. Samen kunnen we deze ziekte verslaan.

Gebruik de hashtag #KnoopDoetLeven en verspreid de boodschap.

De naakte cijfers
van darmkanker in België

Een statistiek die we samen kunnen veranderen

00

nieuwe gevallen per dag

0

doden per dag

Help ons er iets aan te doen
gebruik de hashtag!
#knoopdoetleven

Leg een knoop in je wc-papier!
FECOTEST® kan veel ellende voorkomen.
Doe deze test op tijd.
Informeer familie en vrienden!

Meer weten

We steunen vzw Stop Darmkanker. Het credo van Dr. Luc Colemont 'kennis delen kan levens redden' brengt hij dagelijks in de praktijk door op diverse plaatsen lezingen te verzorgen.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!